Belgisch premium hondenvoedingsmerk HerbaFix geeft een extra dimensie aan “Mechelen houdt je warm”.

Herbafix kerst

Want Kerst is toch feest voor iedereen?

Het Belgische jonge hondenvoedingsmerk HerbaFix voorziet samen met Stad Mechelen – Kansarmoedenetwerk (KAN) en horecapartners een lekkere en gezonde eindejaarsmaaltijd voor mens én trouwe viervoeters. “De relatie tussen mens en hond is vaak onbeschrijflijk sterk. Honden zijn een trouwe partner die van grote betekenis zijn in ons leven. Dat is bij kansarmen niet anders, in tegendeel. Juist daarom willen wij, vanuit HerbaFix, dit warme project een extra dimensie geven. Zo kunnen alle baasjes van een heerlijke maaltijd genieten voor zichzelf én worden hun trouwe viervoeters verwend met een heerlijke natuurlijke maaltijd van HerbaFix”

De premium voeding die Herbafix aanbiedt op Kerstdag is een 100% Belgische heerlijke, gestoomde eend of gestoomde haring met zeewier. Beide producten zijn volledig natuurlijk, puur qua samenstelling én hypoallergeen. Dit maakt dat echt alle honden zullen kunnen genieten van deze maaltijd; honden met een allergie, een gevoelige vertering of andere gevoeligheden.  Verder zijn de gestoomde voedingen verrijkt met de nodige vitaminen, mineralen, sporenelementen en aminozuren om een volwaardige, gebalanceerde maaltijd te bekomen. Het is een echte delicatesse die in een mum van tijd gesmaakt wordt door alle trouwe viervoeters. 

Voor iedereen die deze maaltijd ook aan hun hond(en) wensen te geven op Kerstdag, geeft HerbaFix nog volgende tip mee om de gestoomde vlees- of vismaaltijd extra feestelijk te maken: BLOG

HerbaFix is een Belgisch bedrijf dat natuurlijke & heerlijke hondenvoeding maakt. Kristel Fierens is de eigenaresse en als voedingsdeskundige voor mens én dier, ook de ontwikkelaar van alle recepten. De recepten zijn op wetenschappelijke manier samengesteld vanuit de filosofie ‘voorkomen is beter dan genezen’. De basis van de recepten zijn natuurlijke ingrediënten, kruiden, antioxidanten en probiotica die de immuniteit, spijsvertering en vitaliteit ondersteunen. 

Het jonge bedrijf is sterk groeiend: “meer en meer mensen merken het belang van gezonde voeding voor zichzelf en willen dit ook voor hun trouwe viervoeter”. Daarnaast worden er op regelmatige basis nieuwe producten ontwikkeld. De natuurlijke voeding wordt reeds bij 90 dierenartsen in Vlaanderen aanbevolen. Daarenboven is de voeding terug te vinden in de betere dierenspeciaalzaak. Om het contact met de eindklant goed te behouden en specifiek advies te geven, heeft HerbaFix ook een eigen webshop, merkwinkel en snuffelweide te Sint-Niklaas. 

“Wij wensen iedereen, uiteraard inclusief alle viervoeters, fijne feestdagen toe en een WAF-tastic gezond nieuwjaar.

Meer lezen over het initiatief Mechelen houdt je warm? Ga naar de website