Verzend- en leveringsbeleid

Verzendmethode

Alle bestellingen worden via DPD verzonden.

Op de pagina van het winkelmandje worden verschillende verzendmethodes aangeboden. Je hebt de keuze tussen;

  • Verzending naar een thuisadres
  • Verzenden naar een DPD pick-up punt
  • Afhalen (optie enkel voor BE)

Je kan jouw keuze van verzendmethode ook nog aanpassen op de afrekenpagina.

Verzendkosten

De verzendkosten worden per verzendmethode vermeld op de afrekenpagina.

Staan er geen verzendkosten? Dan heb je het minimum bestelbedrag bereikt voor gratis verzending. Het minimum bedrag voor gratis levering staat vermeld naast de verzendmethode.

Levering

Op de afrekenpagina kan je bij de verzendmethode “Verzending” een leveringsdatum kiezen. De eerst beschikbare leveringsdatum wordt bovenaan getoond.

De eerst beschikbare leveringsdatum wordt getoond aan de hand van de sluitingstijd en transitietijd van DPD. De transitietijd voor België is gemiddeld 24 u, voor Nederland en Duitsland is dit gemiddeld 48 u. Voor andere landen, wordt de transitietijd op 72 uur ingeschat.

Tracking

Wanneer wij jouw bestelling ingepakt hebben, ontvang je een mailtje met daarin de koerier (DPD) en het trackingsnummer van jouw bestelling. Verder ontvang je nog een tweede mailtje met de geschatte leveringstijd.

Retourportaal

Artikelen kunnen binnen de 14 dagen na ontvangst retour gestuurd worden. Belangrijk is dat de artikelen ongeopend zijn en in de originele staat van ontvangst worden terug gestuurd.

In de Tracking email staat volgende retour link: https://herbafix.shipping-portal.com/rp/

Via deze link kan een retourlabel aangemaakt worden. De kosten voor retour vallen ten laste van de klant en dienen via het retourportaal betaald te worden. Het terugstuur adres staat automatisch vermeld op het label.

Het pakket met retourlabel kan afgegeven worden in elk DPD pick up punt.