NAAKTHOND HUIDVERZORGING

NAAKTHOND HUIDVERZORGING

De verzorging van de huid is zeker bij een naakthond belangrijk. Naast zonnecrème, is het ook belangrijk om de huid goed te voeden en te verzorgen. Hieronder vind je de producten uit ons gamma die bijzonder geschikt zijn voor naakthonden.

SHAMPOO

Voor hun teer velletje, raden we aan om met een milde, natuurlijke shampoo te werken. Shampoo’s met sulfaten worden afgeraden. Dit omdat sulfaten de huid teveel ontvetten. WildWash heeft een natuurlijk gamma van verzorgingsproducten. Ze bevatten geen Parabenen, Ftalaten, Fosfaten, chemicaliën, Sulfaten of PEGs. 100% Pure Essentiële oliën. Ook belangrijk is dat de pH, of zuurtegraad, van de shampoo gebalanceerd is voor honden.
Naakthonden kunnen een gevoelige huid hebben. De huid is gevoelig voor mee-eters of  vuil dat blijft kleven aan de huid.
 

Heeft jouw hond een gevoelige huid? Kies dan voor een sensitive shampoo. Deze shampoo bevat geen etherische olie en is dan ook geurloos. Wil je graag eens een goede wasbeurt geven tegen mee-eters of vuil dat blijft kleven? Kies dan voor een diep reinigende shampoo.

 

OMEGA 3

De huidverzorging van de naakthond kan ook door het toedienen van omega-3 vetzuren optimaal ondersteund worden.   Zowel voor een gevoelige huid als een huid zonder problemen, kan omega-3 een meerwaarde bieden. Omega-3 vetzuren voeden de huid en hebben een  ontstekingsremmende werking. Dus ideaal om in te zetten voor een zachte, soepele en gezonde huid.
HerbaFix Zalmolie met Kurkuma is een vloeibaar supplement dat je over de voeding van jouw hond aanbrengt. Lekker & Gezond!
 
 
 
 
  • Zalmolie hond kurkuma HerbaFix

    ZALMOLIE MET KURKUMA

  • Natuurlijke shampoo voor honden Wildwash

    NATUURLIJKE SHAMPOO WILDWASH